NBK Try-Out De Skans Gorredijk 21 oktober

Select album to play

previous next
Volgende optreden  -   Optreden Gorredijk
DAYS HOURS MINUTE SECOND
 

Op 21 oktober staat volgens traditie in Gorredijk de jaarlijkse try-out op het programma in de voorbereiding op de Nederlandse Brassband Kampioenschappen (NBK). In De Skâns laten zeven bands uit de vier hoogste divisies precies een week voor de NBK horen wat hun vorm is. De echte brassbandliefhebber wil deze try-out niet missen, want er staan maar liefst 3 kampioensdivisiebands op het podium!

Dit jaar heeft de organisatie twee bekende gezichten uit de brassbandwereld aangetrokken. Niemand minder dan Andries de Haan en Sijtze van der Hoek zullen voor iedere band een kritisch verslag schrijven om ze nog verder op weg te helpen voor hun laatste repetities richting de NBK.

De avond wordt volgens goed gebruik afgesloten met de uitreiking van het juryverslag in de naastgelegen repetitieruimte van De Spijkerpakkenband (’t Spikerplak, Leitswei 6C).

In de bandroom is uiteraard een natje en een droogje aanwezig en kunnen de voetjes van de vloer. De toegang voor zowel de try-out als de afterparty is helemaal gratis!

Deelnemende bands:
Greidebrass Greidhoeke (3e divisie)
Martini Brassband Groningen (2e divisie)
Blaast de Bazuin Surhuisterveen (3e divisie)
Brassband Excelsior Zalk (1e divisie)
De Bazuin Oenkerk (kampioensdivisie)
Provinciale Brassband Groningen (kampioensdivisie)
Brassband De Spijkerpakkenband Opsterland (kampioensdivisie)tryout affiche 2017

Comments are closed.

© Spijkerpakkenband | 2018

 

 
 
vorige volgende
X